Noutati

Add a heading (3)
Aug14

Cel mai nou proiect prinde contur la Pensiunea Banffy.

Uncategorized no responses

Unele povești au nevoie de timp pentru a fi spuse. Cu fiecare gând sau emoție, cu fiecare cărămidă sau obiect, povestea prinde treptat formă. Este vorba despre cel mai nou proiect al nostru, astfel că, în curând, în curtea pensiunii Banffy, își vor face apariția 3 casuțe.

Luminoase și aerisite, pline de căldură și de armonie, cele 3 căsuțe vor fi realizate din materiale naturale printre care lemn și piatră. Acestea urmează să le ofere celor care le vor trece pragul, o atmosferă inedită, o îmbinare între bun gust și utilitate, între nou/modern și tradițional, dar, mai presus de orice, un loc de poveste despre oameni, vremuri și locuri frumoase. Ne-am gândit la un loc în care să vii cu plăcere ori de câte ori ai nevoie de un refresh. Un loc în care frumosul, buna dispoziție și oamenii frumosi sunt la ele acasă.

Proiectul constă în construcția a 3 căsuțe în curtea pensiunii Banffy, iar fiecare va dispune de un living comun cu sobiță pe lemne, o cameră dublă la parter cu pat matrimonial și două camere la etaj cu un pat matrimonial și 2 paturi suprapuse.

Te invităm să te delectezi!

 

2

set1_Photo - 4

set1_Photo - 7

set2_Photo - 1

set2_Photo - 12

set3_Photo - 21

set2_Photo - 17

set1_Photo - 1

set1_Photo - 10