Noutati

oua benedict
Apr24

Meniu de MasterChef la Pensiunea Banffy

Noutati no responses

Calitatea și bunul gust al preparatelor, precum și diversitatea acestora sunt esențiale pentru un meniu reușit. Îmbinarea acestor componente necesită resurse, timp și multă atenție la detalii. Încă de la sfârșitul anului trecut, am început să pregătim un meniu nou pentru clienții restaurantului pensiunii Banffy, meniu conceput împreună cu Marin Vîlcan, fost concurent MasterChef, actual consultant culinar al Pensiunii Banffy.

Nu am ținut cont doar de sfaturile maestrului bucătar, însă, ci și de părerile și review-urile voastre. Astfel că, în noul meniu Banffy, găsiți preparate din bucătăria tradițională și internațională, intenția noastră fiind să acoperim cât mai multe gusturi.

La mic dejun, îți recomandăm tradiționala omletă țărănească, atent gătită, din ouă proaspete, șuncă, cașcaval sau toast-ul gratinat cu ou și murături.

toast gratinat

Pentru prânz, poți alege între o salată ușoară, din bucătăria grecească sau faimoasa ”Salată Cezar”.

salata Cezar

Iubitorii de paste se pot bucura de numeroase specialități de spaghetti și tagliatelle făcute în casă. Din acestă categorie, îți recomandăm ”Spaghetti a la Matriciana”.

pasta a la matriciana

Potrivită pentru masa de prânz, dar și pentru o ieșire de seară cu prietenii, pizza nu lipsește din meniul nostru. Te așteptăm cu cinci sortimente de pizza: Rustica, Margherita, Capriciosa, Quatro Formaggi și Diavola.

pizza Diavola

Preparate tradiționale precum ”Bulz haiducesc”, Tocănița de ciupeci de pădure cu mămăliguță”, ”Coaste de porc cu cartofi rustici” sau ”Ficăței de pui cu ceapă și pilaf de orez” sunt numai bune pentru a le prezenta turiștilor bunătățile transilvănene.

Și bunătățile din bucătăria internațională te așteaptă. Descoperă preparate precum:  ”Burger de vită la grătar”, „Mușchi de vită la grătar cu cartofi aurii și chutney de ardei iute” sau „Șnițel de pui umplut cu cașcaval, în crustă de parmezan”.

Burgers

Și cum nu există meniu complet fără desert, te așteptăm la o porție de papanași, clătite sau la ”Bulgărași din brânză fierți cu dulceață de casă.”

galuste cu branza

Te așteptăm și îți dorim ”Poftă bună”!