Vilele Aura, Roua, Luna

Vilele Aura, Roua și Luna proiectul nostru de suflet.

Creat din dragoste pentru momentele de liniște și relaxare.

Am gândit acest proiect pentru familii și grupuri de prieteni care doresc să își petreacă vacanțele împreună.

Primitoare și cochete, cele trei vile îmbină accente șic și tradiționale, elemente naturale din piatră și lemn, creând o ambianță plăcută care îți va aminti mereu de acasă.

Fiecare vilă are ”personalitatea” ei, dar totodată toate au exact aceeași structură și capacitate. Astfel, la parterul celor trei vile se găsește un living gândit special să adune oamenii la povești în ambianța perfectă creată de soba cu lemne și o chicinetă care te ajută sa ai totul la îndemână.

Tot la parter se află o cameră dublă cu pat matrimonial și baie propie.

Celelalte două camera din vile se găsesc la etaj, ambele dispun de câte un pat matrimonial, un pat suprapus pentru două personae și o baie individuală. Pe veranda vilelor am amenajat câte o mică terasă cu masă și bănci, ideală pentru cafeaua de dimineață sau vinul de seară.

Capacitatea fiecărei vile este de 10 peroane, se pot închiria în întregime, pentru grupuri mai mari, dar în funcție de disponibilitate camerele se pot închiria și individual.

Aura, Roua și Luna sunt locul ideal unde să te deconectezi de la cotidian, dar în același timp să simți atmosfera unui cămin plăcut și confortabil.