Noutati

oras Toplita
Jun07

Nu lăsa ploaia să-ți strice planurile

Noutati no responses

Ai ceva timp de când ți-ai planificat concediul, ți-ai făcut planuri și ți-ai imaginat cum o să fie la munte. Pare că vremea nu e de partea ta? Nu-ți fă griji. Îți dăm câteva idei de activități pe care le poți face indiferent de vreme, care nu îți poate strica planurile atunci când vine vorba de un sejur Pensiunea Banffy.  Orașul Toplița și împrejurimile îți oferă o mulțime de alternative pentru zilele ploioase.
Mai apoi, și ploaia are farmecul său, nu-i asa?

  1. Vizitează Muzeul Etnografic Toplița – acesta deține obiecte ce ilustrează aspecte privind structura ocupațiilor tradiționale din zonă, portul popular, amenajarea și împodobirea locuinței; instalații tradiționale; obiecte de cult, credințe etc.
  1. Descoperă mănăstirile și monumentele din zonă – atât zona Harghitei, cât și orașul Toplița, deține monumente, biserici și mănăstiri ce merită vizitate. Mănăstirea Doamnei, Mănăstirea Sfântui Ilie, Biserica Ortodoxă Sfinții Mihail și Gavriil, Monumentul-mausoleu de la Gura Secului, Capela romano-catolica din Secu, Castelul Baronului Urmanczy și multe altele.
  1. Ia-ți pelerina de ploaie sau umbrela și ieși la o plimbare la Cascada cu Apa Geotermala din Toplița. Aceasta este considerată o rezervatie naturala de tip geologic și peisagistic, oferind vizitatorilor o experiență vizuală unică.
  1. Petrece o zi la Centrul Wellness Băile Banffy Toplița. Înoată în piscina cu o suprafata de aprox. 400 mp și o adancime a apei de la 1,25 m la 1,95 m, apoi relaxează-te la jacuzzi, în camera cu salină umedă sau uscată, solicită un masaj și asigură-te că ai bateriile încărcate până la sfârșitul vacanței.
  1. Vizitează împrejurimile – ploaia nu te va opri să vezi peisajele impresionante ale Munților Călimani, Stațiunea Borsec, Durău, Bilbor, Cheile Bicazului sau Lacul Roșu.
  1. Rămâi la Pensiunea Banffy, îți oferim alternative, nu trebuie să stai în cameră. Te poți relaxa la sauna interioară sau poți sta în living cu toți prietenii tăi, jucând  Monopoly, cărți sau doar stând la un ”pahar de vorbă” sau un pahar de vin. 🙂

Sperăm că te-am convins că ploaia nu este un impediment al vacanței tale. Te așteptăm la Pensiunea Banffy indiferent de vreme.
Informații și rezervări pe site-ul nostru, la rezervari@pensiuneabanffy.ro sau (+4) 0753-991.991.