Noutati

toplita
May26

Toplița – un loc cu tradiție pentru sportivi

Noutati no responses

Încă de acum 60 de ani, Toplița a fost recunoscută ca loc de cantonamente pentru sportivi, aici funcționand cea mai mare bază sportivă din zonă. În arhivele orașului se găsesc imagini și date despre aceasta, iar bătrânii locului povestesc cu mândrie de vremurile în care orașul Toplița era plin de sportivi renumiți.

Și noi suntem mândri de istoria orașului nostru, oraș unde se află și Pensiunea Banffy, construită în anul 2015, la cele mai înalte și moderne standarde. Și noi, cei de la Banffy, încurajăm revenirea sportivilor la Toplița, convinși fiind că este una din destinațiile ideale pentru sportivi, motivul principal fiind dat de însăși natura locului. Traseele turistice care au ca punct de plecare orașul Toplița, sunt ideale pentru sportivi, aceștia putând alege între acestea în funcție de gradul de dificultate, dar și de sportul practicat. Astfel, pentru cei care practică ciclismul, există numeroase trasee cicloturistice.

Un alt loc ideal pentru sportivi, în special pentru cei care practică înotul, îl reprezintă Centru Wellness „Băile Bánffy”. Aici, sportivii se pot antrena în unele din cele două bazine: unul acoperit, de 495 mp și unul în aer liber, descoperit de 200 mp. În sezonul rece, două pârtii de ski, situate la cca. 2.5 km de pensiune, cu acces rapid și drum amenajat, stau la dispoziția iubitorilor sporturilor de iarnă.

Dacă alegeți Pensiunea Banffy pentru cazare, vă punem la dispoziție un teren de sport pentru antrenament sau distracție și vă oferim numeroase alte beneficii. De asemenea, vă stăm la dispozitie cu informații privind traseele montane și alte activități specifice zonei.

teren sport

Pentru detalii si rezervari, precum și pentru oferte personalizate și discounturi pentru grupuri, vă rugăm să ne contactați la:

email: rezervari@pensiuneabanffy.ro
tel: (+4) 0753-991.991, (+4) 0266-341.363