Noutati

May26

Petrece vacanța de vară la munte! Noi te așteptăm cu drag!

Blog, Noutati no responses

Vacanța de vară se apropie! Tu ce planuri ai?

După o perioadă în care de voie sau de nevoie am stat mai mult pe acasă, cu toții ne întrebăm cum și unde ne vom petrece concediul anul acesta. Căutarea unei potențiale călătorii, a unui loc în care să ne cazăm, poate să fie o modalitate prin care să vedem “luminița de la capătul tunelului”. În ciuda situației actuale, să nu ne pierdem optimismul și să începem să ne facem planuri pentru vacanța care se apropie cu pași grăbiți.

Ideal ar fi ca anul acesta, poate mai mult ca niciodată să ne gândim la vacanțe pe plan local. De ce nu? Țara noastră are o mulțime de frumuseți: munți, dealuri, ape, o mulțime de obiective naturale care merită vizitate în grup restrâns, cu familia, pe cont propriu sau cu ajutorul unor ghizi care să ne arate cele mai frumoase locuri. Situația actuală ne va face să ne readucem aminte de frumusețea și simplitatea naturii. Plimbarea cu bicicleta, picnicul în aer liber, escalada sau traseele montane, în general activitățile în aer liber, vor fi tot mai căutate.

Pensiunile sau cabanele, unitățile mici de cazare unde poți evita aglomerația, asigură condiții sigure. Tradiționale sau moderne, acestea te pot face să intri perfect într-o atmosferă de sărbătoare și să te facă să te simți ca acasă.

La Pensiunea Banffy vei aprecia aerul curat și răcoros de munte, perspectiva calmă și liniștitoare asupra munților Călimani și asupra micului oraș harghitean, Toplița.

Posibilitățile de cazare sunt diferite în funcție de preferințe:

Pensiunea Banffy dispune de 11 camere, dintre care 8 camere sunt duble și 3 camere sunt gândite și utilate pentru familii cu minim 2 copii.

Vilele Aura, Luna și Roua, fiecare dintre ele cu câte 3 camere duble, living comun cu sobiță pe lemne și bucătărie complet utilată și echipată.

Vila Mureșan este dotată cu 4 camere, living comun și o bucătărie complet utilată și echipată.

Untitled design - 2020-05-26T144046.801

Mobilierul cald, manufacturat din lemn, decorul din elemente naturale – lemn vechi, iută, covoare din lână cu motive populare, au fost gândite pentru a ne aminti de casele bunicilor, foarte dragi nouă, dar și pentru a asigura condiții foarte bune și relaxare.

În bucătăria noastră se gătește bine, cu grijă și drag. Vei găsi aici un mic restaurant cu terasă sau poți opta pentru a te autogospodări.

Iubitorii de munte, natură și drumeții sunt mereu încântați de frumusețea locurilor, de aerulul de munte și de căldura oamenilor de aici.

Va asteptam cu drag la noi, sa ne cunoastem mai bine!

Rezervă aici vacanța ta!