Politica de rezervare

Dorinta noastra este sa va oferim cele mai bune servicii pentru un sejur cat mai placut la Pensiunea Banffy.  Pentru ca acest lucru sa fie posibil, va rugam sa tineti cont de cateva reguli:

  1. Rezervarea unei camere se poate face doar online, pe site-urile www.pensiuneabanffy.ro sau prin platforma www.booking.com.
  2. Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.
  3. Rezervarile sunt considerate certe in momentul confirmarii lor de catre pensiunea noastra.
  4. Ne rezervam dreptul de a modifica pretul serviciilor noastre ori de cate ori consideram ca este necesar, fara o notificare prealabila.
  5. Alocarea camerelor se face de catre personalul nostru.
  6. Confirmarea rezervarii este posibila doar prin blocarea unei sume (avans) de pe cardul dvs. sau în contul PayPal. Aceasta suma este in cuantum de 30% din valoarea sejurului (minim o noapte de cazare). Pentru pachetele de Craciun, Revelion, Paște sau alte oferte speciale, avansul reținut va fi de 50% din valoarea pachetului.
  7. Plata online cu cardul se realizeaza foarte simplu: alegeti camera pe care o doriti, introduceti detaliile dumneavoastra (nume, prenume, adresa de email si anumite cerinte speciale, daca aveti), iar apoi datele cardului dumneavoastra (tipul si numarul cardului, data expirarii si codul de verificare de pe spatele cardului – CVC2-ul, daca este cazul). Dupa ce ati introdus aceste date, veti primi confirmarea rezervarii pe e-mail.


Anularea rezervarii

Puteti solicita anularea rezervarii dvs. prin e-mail rezervari@pensiuneabanffy.ro sau  telefonic (+4) 0753-991.991.
In cazul in care rezervarea este facuta prin intermediul unei platforme precum booking.com, rezervarea trebuie anulata, in primul rand, de acolo.

In cazul in care doriti sa anulati rezervarea, este bine sa stiti:

  • Daca rezervarea este anulata cu minim 7 zile inainte de data sosirii, suma blocata (avansul) va fi deblocata integral de pe cardul dvs.
  • Daca rezervarea este anulata cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii, Pensiunea Banffy isi rezerva dreptul de a retine suma blocata (avansul) de pe cardul dvs. in momentul rezervarii.
  • Daca rezervarea este anulata in ziua sosirii sau dupa cazarea in camera, se va incasa echivalentul unei nopti de cazare.