Noutati

Aug06

Dezvoltarea activitatii la Pensiunea „Banffy” din Toplita, prin construirea a 3 buc. vile turistice

Uncategorized no responses

Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020

Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijloci

Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri

 

EXCLUSIV INTERMED SRL, cu sediul în Municipiul Toplița, Str. Măgura, nr. 50A,  judeţul Harghita, derulează, începând cu 14 martie 2017, proiectul “ Dezvoltarea activitatii la Pensiunea „Banffy“ din Toplita, prin construirea a 3 buc. vile turistice” având cod SMIS 113734, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional (www.facebook.com/inforegio.ro) 2014-2020 și Organismul intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 1.375.343,54 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 892.593,97 lei.

Proiectul se implementează pe o durată de 46 luni, în municipiul Municipiul Toplita, România, Str. Magura nr. 50/A, județul Harghita,  începând cu data de 14.03.2017  până în 31.20.2020

Obiectivul general al proiectului  consta in  cresterea  capacitatii de cazare a „Pensiunii Banffy” prin constructia a trei vile turistice, fiecare cu o capacitate de cazare de 3 camere, in total 18 locuri de cazare, care sa propulseze „Pensiunea Banffy” intre structurile de cazare si agrement de referinta ale Municipiului Toplita, contribuind in mod direct si activ la dezvoltarea turistica a Municipiului Toplita si implicit a intregii zone.

            Informatii suplimentare despre acest proiect se pot obtine la sediul societatii din Municipiul Toplita, str. Magura nr. 50/A, judetul Harghita, la telefon 0744 692 640, sau e-mail nicolae.muresan@exclusivcatering.ro, persoana de contact Muresan Nicolae – Administrator.

*Pentru informatii detaliate despre celalalte programe co-finantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.