Noutati

pensiune cu terasa
Jul22

Destinație de vacanță – Pensiunea Banffy, Toplița

Noutati no responses

Situată la poalele munților Călimani, unde aerul curat și tare, peisajele superbe și verdele intens al munților îți vor tăia respirația, pensiunea Banffy îți aduce confortul de care ai nevoie în mijlocul munților. Fiind renovată complet în anul 2014, pensiunea dispune de 11 camere, dintre care 8 duble – cu posibilitatea de a adauga un 1 pat suplimentar și 3 camere de tip family.

Pe lângă peisaje superbe și confort, la Pensiunea Banffy găsești și mâncăruri delicioase, atât din bucătăria tradițională românească cât și din bucătăria internațională, restaurantul dispunând de o capacitate de 40 de locuri. Pe timp de vară, te poți bucura de băuturi speciale de sezon pe terasa special amenajată. Poți consulta meniul A la Carte aici.

Papanasi cu gem

Dacă te gândești ce poți să faci într-o vacanță la Pensiunea Banffy, te informăm că ai multe posibilități de petrecere a timpului liber. De exemplu, te poți relaxa la sauna proprie din interiorul pensiunii, te poți antrena pe terenul de sport multifuncțional și poți sta la povești nemuritoare la grătarul sau focul de tabără din grădina special amenajată.

 

foc de tabara

Pe lângă activitățile din cadrul pensiunii, poți să te relaxezi la Ștrandul Banffy, situat la 200 m de pensiune, sau poți să explorezi munții Călimani, Toplița fiind un punct de plecare spre traseele montane ale acestora. Dacă îți place să vizitezi locuri noi, te invităm să ne descoperi zona și să vizitezi obiectivele turistice din apropiere.

toplita

 

Pentru informații privind disponibilitatea pensiunii, contactați-ne la: (+4) 0753-991.991 sau rezervari@pensiuneabanffy.ro. Vă așteptăm!