Noutati

Feb01

Premiul Booking #TravellerReviewAwards 2021 este motiv de bucurie

Noutati no responses

Anul 2020  a fost unul nebun pentru toți, un an plin de provocări în care am fost puși la încercări care mai de care. Un an al adaptărilor și al reinventării. Mulțumită vouă am reușit să facem și din 2020 un an memorabil, cu momente frumoase. Dovada clară este nota obținută în cadrul Traveller ReviewAwards 2021.

Mulțumim Booking.com, dar mai mult vă mulțumim vouă. Pentru că de fiecare dată ați plecat de la noi zâmbind, promițând că vă veți întoarce…v-ați ținut de cuvânt. Și asta ne-a ambiționat din ce în ce mai mult să facem lucrurile și mai bine, iar de la an la an aprecierile voastre au crescut, așa și nota noastră (2019 – 9.4/ 2020 – 9.5/ 2021 9,6).

Nu știm ce ne rezervă 2021, dar noi vom rămâne aceeași, pentru că ne place că vă place. Aici veți găsi mereu locuri de poveste, bucate cu gust de tradiții, oameni faini în jurul focului depănând amintiri, o echipă dedicată și entuziastă care vă va face să vă simțiți ca acasă. Toate astea pentru că ne place tot ce e autentic și frumos și vrem să împărtășim asta cu voi.

Haideți să facem și din 2021 un an memorabil, singuri nu putem, atmosfera de fiecare dată o aduceți voi!