Noutati

Jun14

Pensiunea Banffy – destinația ta de vacanță! De acum vă puteți bucura de noile noastre tarife de cazare!

Noutati, Oferte no responses

O vacanță la munte este perfectă pentru orice anotimp. Dar vara, atunci când căldurile sunt mai greu de suportat, la munte te așteaptă mireasma brazilor verzi şi aerul mai rece. Peisajul zonelor de munte trebuie imortalizat şi savurat cu fiecare privire.

Am trecut peste o perioadă mai puțin plăcută cu zâmbetul pe buze, cu înțelegere și răbdare, cu încredere și mai ales cu dor de voi! Dar până la urmă, căci nu se putea altfel, vremurile bune au revenit. Cu reguli noi, cu unele restricții, dar încrezători, ne-am redeschis porțile pentru voi.

Vei găsi aici o familie, prieteni dornici de a schimba o vorbă cu oameni frumoși, plăcuți, veseli și deschiși. Și pentru ca vrem să vă bucurați de acest loc minunat, am ales să reducem tarifele de cazare.

Mai jos găsești noile noastre tarife!

Pensiunea Banffy: dispune de 11 camere, dintre care 8 camere sunt duble și 3 camere sunt gândite și utilate pentru familii cu minim 2 copii.

 

Tarife Banffy

Vila Aura, Luna și Roua: fiecare cu câte 3 camere duble, living comun cu sobiță pe lemne și bucătărie complet utilată și echipată.

Tarife Vile

Vila Mureșan: dotată cu 4 camere, living comun și o bucătărie complet utilată și echipată.

Tarife Muresan

Noi te așteptăm aici pentru a te bucura de clipe minunate de odihnă, distracție și relaxare!